szemöldök tetoválás?

Nem megfelelő forma, nem egységes hanem hiányos, valamint nem elég dús szemöldök,  a színe túlságosan világos, esetlegesen már teljesen kikopott, vagy a formájával nem elégedett, nem illik Önhöz, illetve egy régi sérülést szeretne eltüntetni?

Nagyon gyakori szemöldök ceruza használat, sportos életmód, elvárás a kifogástalan megjelenés a nap minden órájában, állandó időkényszer?

A megoldás a szemöldök tetoválás! Dús és lélegzetelállító, természetes szemöldök, tökéletes megjelenés éveken át.

Brows

Természetes szemöldök tetoválás

01

Miért válasszon minket?

Visnyár Anna 13 év sminktetováló, valamint oktató tapasztalata, több száz elkészített sminktetoválás, profi és vendégcentrikus hozzáállás.

Minden tetoválást Visnyár Anna sminktetováló készít, nálunk nincs rohanás, garantáljuk, hogy ön lesz a középpontban.

Ingyenes konzultáció, mindent átfogó tájékoztatás valamint folyamatos párbeszéd és segítség a tetoválás tervezésétől kezdve a sminktetoválás elkészítésén át az utógondozásig.

Központi, nyugodt környezetet és teljes ellazulás biztosító intim szépségszalon.

Orvosi minőségű eszközök, a legjobb minőségű pigmentek.

Professzionális utógondozás: folyamatos és ingyenes konzultáció, ajándék krém.

Ingyenes korrekció!

PMU

Szemöldök tetoválás
Típusai

Microblanding (kézi szálas szemöldök tetoválás): Minden egyes szál kézzel rajzolva a legtermészetesebb hatás elérése érdekében. A microblanding tetoválás ajánlott akik “észrevehetetlenül” szeretnék viselni újdonsült szálas szemöldök tetoválásukat.

Soft powder szemöldök tetoválás (púderes szemöldök tetoválás): A soft powder tetoválás, vagyis a púderes tetoválás az egyik legrégebbi technika (satíros) modernebb változata. A púderes sminktetoválás elkészíthető lágy, kimondottan természetes formában, vagy markánsabban, az erősebb sminkelést kedvelőknek. A púderes szemöldök tetoválás jellemzője az éles kontúrok helyett a lágyság.

Gépi szálas szemöldök tetoválás: Azon vendégek részére ajánlott a gépi szálas sminktetoválás akik a jelenlegi szemöldöküknél karakteresebb, dúsabb szemöldököt szeretnének. Ez a gépi szálas szemöldök tetoválás a kevésbé sűrű, hiányos szemöldökűeknek kevésbé ajánlott, valamint a gépi szálas szemöldök tetoválás típus kevésbé tartós mint társai.

Hibrid: A microblanding és soft powder technika ötvözése, asszimetrikus szemöldökök esetén a legjobb választás, hiszen mindkettő technikai előnyeit ki tudjuk használni a legmegfelelőbb helyeken.

Ombre: Kimondottan a gyakrabban sminkelők részére, karakteresebb, de azért még természetes hatású tetoválás típus, ami a szemöldök eleje felé haladva fokozatosan elhalványul.

Satíros: A legrégebbi technika, egyben a legkarakteresebb és legdrámaibb hatású tetoválás típus. Ebből a technikából alakult ki a soft powder szemöldök tetoválás, vagyis a púderes szemöldök tetoválás. A púderes szemöldök tetoválás lágy vonalai helyett ezt a típust az éles kontúrok jellemzik.

Szemöldök tetoválás
folyamata

1. Először kézzel rajzoljuk fel a szemöldököt, hogy elérjük az Önnek leginkább megfelelő formát, így tökélet tetoválás fog készülni. Figyelembe vesszük a meglévő szemöldökformát, az Ön arcszerkezetét és az Ön igényeit.

2. Miután eldöntöttük a szemöldökformát, konzultálunk a színről. A színárnyalatot az Ön egyetértésével keverjük ki a kiváló minőségű pigmentekből (Swiss Color, Perma Pled Pigments, Alexandra Pigmentek).

3. Helyi érzéstelenítő krémet alkalmazunk, amelynek hatása körülbelül 20 percig tart.

4. Ezután a szakember egy speciálisan erre a célra készült eszközzel finoman, szálanként a bőrbe karcolja a szemöldököt (Microblanding technika), vagy másik tetoválás típus esetén felviszi a festékanyagot a kezelt bőrterületre.

5. A teljes kezelés időtartama körülbelül másfél – két óra.

6. A szemöldök teljes gyógyulása körülbelül két hétig tart. A szemöldök néhány napig sötétebbnek tűnhet a megszokottnál, majd a választott színnél világosabb lesz, ezt követően éri el a kívánt színt.

7. Az utógondozáshoz krémet a kezeléshez ajándékba adjuk. 24 órán keresztül kerülje a víz használatát a kezelt területen. Ne piszkálja a szemöldököt, amikor a szín hámlani kezd. A szín legjobb megtartása érdekében a kezelés után egy hétig kerülje a következőket: napozás, szaunázás, túlzott izzadás és szemöldök sminkelés. Két hétig kerülje a következőket: úszás és arckezelés.

Ha szükséges másfél – három hónapon belül térjen vissza korrekciós kezelésre (a kezelés árában benne foglaltatik). A kezdeti kezelés és a korrekciós kezelés között előfordulhat, hogy a kezelt terület elhalványul. Ez természetes és a kezelési folyamat része.

á

r

a

i

n

K

Szemöldök tetoválás (valamennyi technika esetén): 99.000 Ft

j

a

v

í

t

á

s

Elrontott szemöldök tetoválás javítása
Sokan fordulnak hozzánk, hogy korábban másol tetováltattak, amelynek egy elrontott sminktetoválás lett az eredménye. Elrontott szemöldök tetoválás esetén sem szabad azonban kétségbeesni. Egy ingyenes konzultáció során megnézzük a sminktetoválását és felvázoljuk Önnek, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre az elrontott szemöldök tetoválás korrekciójára.

Amennyiben csak minimális módosítás szükséges, az elrontott szemöldök tetoválás korrekcióját elvégezzük önnek. Ha eltávolításra is szükség van, lehetőség van nálunk tetoválás eltávolításra is, majd a kezeléseket követően elvégezzük az elrontott szemöldök tetoválás korrekcióját.
Elrontott szemöldök tetoválás esetén keressen minket bizalommal.
02

További képek munkárinkól

Szeretnél inspirálódni, vagy csak megnézni néhány korábban, általunk készített szemöldök tetoválást? Jó helyen jársz!